Some Alt Text

ЗИМНА   СЕРИЯ

БЕКОНИ

БЕКОНИ

ДЕЛИКАЕСИ

Продуктите на Браво се отличават с богатите на месо рецептури, оригиналния дизайн и постоянните иновации в храненето. Произвеждаме пресни колбаси, варено – пушени деликатеси и шунки от свинско и птиче месо. Производството се осъществява  при строги хигиенни стандарти, които гарантират чистотата и високото качество на произведените продукти. Имаме специално разработени предложения и продукти за нашите професионални клиенти, изцяло съобразени с нуждите на хотелиерството и ресторантьорството.

Беконите на Браво са произведени от свински гърди - от 80% до 95%. Пресовани и опушени по класически немска, италианска и българска технологии. Покриват всички специфични изисквания относно размера и обем на бекона. Удобната им форма и еластичност е подходяща за покриването на много широк спектър кулинарни нужди и приготвянето на различни гурме специалитети.

Шунките на Браво са произведени от свинско месо от бут и плешка - от 50% до 80%. Варени, пресовани и опушени по класически немска, италианска и българска технологии.  Удобната форма на шунките Браво - кръгла, овална, тост и елипсовидна е подходяща за кулинарните предизвикателства в ХореКа сектора.

Шунките на Браво са произведени от пуешко и пилешко месо от бут и гърди - от 50% до 80%. Варени, пресовани и опушени по класически немска, италианска и българска технологии.  Продукти, покриващи специфичните нужди от месо, с редуцирани мазнини. Удобни форми  за  широко приложение.

Варено – пушените ни деликатеси са произведени по класически немска, италианска и българска технологии. С удобна форма за чудесни резултати.

За скара разработихме специални продукти с чудесен вкус и аромат и подходящи за  термична обработка.

 

Всички наши продукти се предлагат в разфасовки – плоча, калъп, слайс и кубчета. Удобните размери и точен грамаж позволяват гъвкавост и удобство при изготвянето на меню, порциониране и спазване на специфични изисквания.

ПРЕСНИ КОЛБАСИ

ПРЕСНИ КОЛБАСИ

ШУНКИ

ШУНКИ 

ДЕЛИКАТЕСИ